انواع دستگاه کف سابی
(آخرین به روز رسانی این مطلب در 6 آذر 98 ) . اگر می خواهید انواع خدمات کفسابی را دریافت کنید، بد نیست که اطلاعاتی در مورد دستگاه کفسابی و انواع آن کسب کنید. دستگاه های کفسابی به سه دسته کلی تقسیم می شوند. هر کدام از این دسته ها خود دستگاه های مختلفی را شامل می شود که ویژگی های متفاوتی دارند و به آن ها خواهیم پرداخت. با ما در سایت شرکت صدف ساب همراه باشید…
دستگاه کف سابی به سه دسته اصلی تقسیم شده اند:
1- دستگاه ساب held-hand یا دستی
2- دستگاه ساب walk-behind
3- دستگاه کف سابی Ride-on
در ادامه در مورد هر کدام از این دسته ها اطلاعاتی در اختیارتان قرار خواهیم داد:
دستگاه ساب HAND-HELD
همانطور که از اسم این نوع دستگاه مشخص است، به صورت دستی می توان از آن استفاده کرد. نسبت به سایر ماشین ها اندازه کوچک تری دارد. این نوع از دستگاه های کف سابی در فضایی با وسعت کم و کوچک مورد استفاده قرار می گیرند.
و برای صاف کردن ناهمواری های موجود بر روی سطوح کفپوش است. اندازه این دستگاه به کفساب قدرت مانور بیشتری می دهد تا بتواند نقاط گوشه و سایر نقاط غیر قابل دسترس را بادقت بالایی کفسابی کند.
دستگاه ساب WALK-BEHIND
این مدل رایج ترین نوع دستگاه می باشد و برای فضاهای بزرگتر طراحی شده است . می تواند رنگ، اپوکسی، چسب کاشی و هر سطحی را با سرعت خیلی بالاتری حذف کند.
از این دستگاه در ساختمان های مسکونی و تجاری و… برای کارهای کفسابی استفاده می کنند. این نوع از دستگاه ها ممکن است از برق تک فاز یا برق سه فاز استفاده کنند که در ادامه و بخشی جداگانه به تفاوت این دو نوع نیز می پردازیم.
دستگاه کف سابی RIDE-ON
احتمالا این نوع از ماشین های کفسابی را در پاساژ ها و فروشگاه های بزرگ دیده اید. برای استفاده از این ماشین فرد بر روی دستگاه نشسته و به وسیله فرمان آن را کنترل می کند. این دستگاه ساب برای لایه برداری سطوح کف در مراکز تجاری، نمایشگاهها ،انبارها، مراکز خرید و محیط های صنعتی مناسب می باشد. استفاده از این دستگاه در کفسابی موجب صیقلی و صاف شدن سطح کف شده و عملیات کف سابی را بر روی سطح قطر 1.5 متر انجام می دهد.
همان طور که می دانید برای کف سابی محیط های بزرگتر از دستگاه کف ساب بزرگ استفاده می شود. تا سرعت عملیات بیشتر گردد. این دستگاه برای تمیز کردن و پاک کردن لکه های سطحی و شست و شو نیز استفاده می شود.
برق مصرفی دستگاه کفسابی
دستگاه های کفسابی بسته به نوع کاربرد و اندازه آن، از دو نوع برق تک فاز و سه فاز استفاده می کنند.
دستگاه های کفسابی ۳ فاز :
کیفیت کار و خروجی این دستگاه نسبت به دو نوع دیگر بسیار بهتر می باشد. همچنین سرعت عمل و انجام کار نیز بالاتر است. در کل این دستگاه از هر نظر از دو نوع دیگر قوی تر است. همچنین وزن بیشتری نیز دارد. در صورتی که در محل برق 3 فاز وجود داشت باشد ، بهترین گزینه استفاده از این دستگاه می باشد. ساختمان هایی که دارای آسانسور می باشند، برق سه فاز نیز دارند.
دستگاه های کفسابی تک فاز :
وزن این دستگاه ها معمولا حدود 70 کیلوگرم است. که نسبت به دستگاه های کفسابی مقدار وزن متوسطی دارند. همینطور از نظر قدرت و کیفیت ساب نیز در سطح متوسط قرار دارند. از این وسیله بیشتر برای محیط های با جرم و کثیفی اندک استفاده می شود. و یا در صورتی که برق سه فاز در ساختمان وجود نداشته باشد به ناچار از این وسیله استفاده می شود. البته خروجی کار با این دستگاه نیز می تواند بهترین کیفیت را داشته باشد. ولی از نظر زمانی وقت بیشتری نیاز دارند. تا مراحل کفسابی چندین بار تکرار شود.
دستگاه های ساب زنی دستی(استفاده از برق تک فاز) :
شکل ظاهری آن مشابه دریل است. با این فرق که پد ها و لقمه سنگ های کوچکی بر روی آن قرار دارد تا کفسابی را انجام شود. این ماشین سبک تر و کوچک تر از سایر ماشین های ساب سنگ است. همیشه قسمت هایی در ساختمان ها وجود دارد که امکان دسترسی دستگاه های بزرگ به آن ها وجود ندارد. در این جور مواقع از دستگاه های کوچک دستی استفاده می شود. مثلا گوشه و کنج دیوار ها و راه پله ها. برای دیوار های سنگی یر نیز مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین برای ساب زدن قسمت هایی استفاده می شود که دسترسی به دو دستگاه سه فاز و تک فاز وجود ندارد. از جمله این مناطق می توان به کناره دیوارها، راه پله ها و همچنین ساب زدن دیوارهای سنگی اشاره کرد.
کفسابی سرامیک و سنگسابی چطور انجام می شوند؟
بعد از آنکه ابزار کفسابی را تهیه کردید، نوبت به عملی کردن فرایند می رسد. فرایندی که از مراحل زیر تشکیل شده است:
- در ابتدا سطح را از هرگونه ناهمورای ای پاک کنید. برای این کار سطح سنگ یا سرامیک را با صفحههای مخصوص ساب زنی یکدست کنید تا آماده کفسابی شود. طبیعی است که هرچه عمق ناهمواری بیشتر باشد، به صرف زمان بیشتری برای یکنواخت کردن سطح نیاز دارید.
- در امرحله بعد برای پرکردن درزهایی بین سنگ و سرامیک و روی خود سطح وجود دارد، سنگ را پولیش بزنید. بعد از پولیش زدن حتما پساب باقی مانده را جمع کنید تا روی سطح نچسبد و خود ناهمواری ایجاد نکند.
- در مرحله آخر دستگاه کفساب و سرامیک را به شکل زیگزاگی روی سنگ و سرامیک بچرخانید و تا سطح کاملا تمیز شود. بسته به میزان آلودگی، شاید نیاز باشد چند بار این کار را انجام دهید تا کفپوش کاملا برق بیفتد.
چند نکته در رابطه با دستگاه کفسابی و نحوه استفاده از آنها
- همانطور که در بخش لقمه های کفسابی دیدید، بیشتر لقمه ها با اعداد نامگذاری می شوند. هر چه عدد لقمه بالاتر برود از میزان زبری آن کم می شود و در نتیجه، میزان بازتاب نور و نرم شدن سنگ نیز افزایش می یابد.
- کفسابی ایتالیایی از نظر هزینه گران تر از دیگر روش های کفسابی است اما معمولا نتیجه آن فوق العاده است.
- نوع دیگری از کفسابی به نام کفسابی نانو نیز وجود دارد که در پایان کار و بعد از ساب زدن سنگ با لقمه ایتالیایی، سطح با لایه ای از مواد نانو پوشانده می شود. نانو مانند عایق عمل کرده و مانع از نفوذ آب، رطوبت و آلودگی ها به داخل سنگ می شود. همین امر نظافت کفپوش را هم بسیار آسان می کند.
- اگر تمایل دارید که سطح بعد از کفسابی مات به نظر برسد، حتما به اطلاع متخصص کفسابی برسانید تا ساب زدن سنگها را با لقمه مناسب خاتمه دهد. به خاطر داشته باشید نتیجه کفسابی با لقمه های زیر ۴۰۰ کاملا مات خواهد بود.
- پیش از شروع فرایند کفسابی فضا را کاملا خالی از اسباب و اثاثیه کنید تا هم سنگسابی به درستی انجام شود و هم آب و آلودگی ها به وسایل شما آسیب نزنند.
چطور با کمک دستگاه کفسابی و سنگسابی میتوان کفپوش خانه را تمیز کرد؟
اگر به دنبال تمیز کردن کفپوش سنگ و سرامیک خانه خود هستید ما بدون تعارف به شما خدمات سنگسابی و کفسابی را معرفی می کنیم. این خدمات دقیقا در چنین مواقعی به کارتان می آیند. می پرسید سنگسابی چیست؟ در پاسخ خیلی خلاصه می گوییم که به کمک این خدمات کفپوش منزل یا محل کارتان برق افتاده و همه چیز نو و جذاب تر از قبل به نظر می رسد. این سرویس ها اما اغلب یک عیب بزرگ دارند و آن قیمت بالای آنها است. البته نگران نباشید، زیرا در ادامه این مطلب یک راه حل جایگزین بسیار مناسب را به شما معرفی کرده ایم: می توانید همین امروز به بازار بروید و وسایل و ابزار کفسابی را تهیه کنید و خودتان خانه تان را تمیز کنید.
خرید اینگونه وسایل البته به اطلاعات مقدماتی نیاز دارد. پس اگر مصم هستید که خودتان کف منزلتان را تمیز کنید و می خواهید وسایل کفسابی را تهیه کنید، در ادامه این مطلب همراهمان باشید تا بهترین ها را به شما معرفی کنیم.
چرا بهتر است که به کمک ابزار کفسابی و سنگسابی کف منزل را تمیز کنید؟
هیچ نقطه ای از خانه به اندازه کفپوش های آن در معرض آلودگی قرار ندارند. شما با جوراب و احیانا کفش های کثیف روی آنها راه می روید، گرد و غبار بر روی آنها می نشیند و هر لحظه ممکن است نوشیدنی، مواد خوراکی و چربی و هر یا وسیله اضاف روی آنها پخش شود. متاسفانه بسیاری از این آلودگی ها با روش های سنتی تمیز نمی شوند و برای آنکه واقعا کف منزلتان را برق بیاندازید، باید کمی مدرن تر عمل کنید. اینجا دقیقا همانجایی است که ابزار و وسایل کفسابی اهمیت خود را نشان می دهند.
با استفاده از این لوازم، تقریبا هر نوع آلودگی از روی سطح سنگ و سرامیک برداشته می شود و کفپوش ها آنقدر برق می افتند که مانند روز اول نو و زیبا به نظر برسند. همانطور که در ادامه این راهنما بیشتر به آن می پردازیم، اگر خانه خود را رنگ آمیزی یا بنایی کرده و قطرات رنگ، سیمان و یا هر چیز دیگری بر روی سنگ یا سرامیک کف ریخته شده باشد، چاره کار فقط کفسابی است. وسایل کفسابی در ترمیم خراش ها و ناهمواری های موجود روی کفپوش سنگ و سرامیکی خانه نیز بسیار موثر هستند و اگر به خوبی کار با آنها را بلد باشید، می توانید کفپوشتان را یکدست کرده و ترمیم کنید.
لقمه های تجهیزات سنگسابی چه چیزی هستند و چه انواعی دارند؟
لقمه های کفسابی مهم ترین جزء دستگاه کفسابی هستند و ساب سنگ ها به وسیله همین لقمه ها انجام می شود. این لقمه ها هر کدام نام و ویژگی های مشخصی دارند و باید در جای مخصوص به خود استفاده شوند. در ادامه کاربرد برخی از لقمه ها را برایتان آورده ایم:
لقمه۳۶: از این لقمه به ندرت استفاده می شود. بسیار زبر و درشت است و لایه برداری آن بین ۱ تا ۲ میلی متر است.
لقمه ۴۶: شروع لایه برداری با این لقمه انجام می شود. این لقمه نیز جزء لقمه های زبر است و لایه برداری آن بین ۱ تا ۲ میلی متر است.
لقمه ۶۰: تصحیح خطوط کفسابی قبلی با این لقمه زبر انجام می شود. لایه برداری آن بین ۰.۵ تا ۱ میلی متر است.
ادامه مطلب دستگاه کفسابی
رزین – بتونه: برای ترمیم و بتونه کردن و پر کردن درزها و ترک ها از این لقمه استفاده می شود.
۱۲۰: نرم شدن و صاف شدن کفپوش با این لقمه شدنی است. این لقمه نرم، ترمیم رزین و بتونه را هم انجام می دهد.
۲۲۰: لقمه ای بسیار نرم که ترمیم رزین و بتونه و نرم کردن ساب قبلی را انجام می دهد.
۴۰۰: با استفاده از لقمه ۴۰۰، فرایند نرم شدن سطح و مشاهده بازتاب نور آغاز می شود.
۶۰۰: با این لقمه هم سطح سنگ نرم تر شده و هم میزان بازتاب نور افزایش می یابد.
۸۰۰: بعد از استفاده از این لقمه کافی است ده متر از سطح زمین فاصله بگیرید، تا بازتاب نور را ببینید. شروع پولیش و براق شدن سنگ با این لقمه خواهد بود.
۱۲۰۰: این لقمه نیز باعث براق شدن و پولیش سنگ می شود.
سیناکس: باعث جلا دادن و درخشندگی زیاد سنگ میشود.
ایتالیایی: این لقمه سطح را آینه ای و شیشه ای می کند و به حدی کف را برق می اندازد که می توانید تصویر خود را درون آن ببینید.