دسته‌بندی نشده

ویژگی انواع دریل شارژی

انواع دریل شارژی

دریل های شارژی یا بی سیم به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای برقی شناخته می شود که در مشاغلی مانند ساخت و ساز و نوسازی برای کارهای کوچکتر و کوچکتر مانند تعمیرات مورد استفاده قرار می گیرد. حال که شما عزیزان تصمیم به خرید این دستگاه را گرفته اید باید بهترین دریل های شارژی موجود در بازار بشناسید و نکات مهم را بدانید که در ادامه ای مطلب به آنها میپردازیم.

انواع دریل از لحاظ منبع تغذیه

دریل های شارژی (باطری)

این نوع دریل با باتری کار می کند و معمولاً توانایی کنترل سرعت و گشتاور را دارد. عملکرد مفصل گردنده دریل های بی سیم را به ابزاری کاربردی موسوم به پیچ گوشتی بی سیم تبدیل می کند.

حمل دریل های شارژی نسبت به الکتریکی سبک تر و راحت تر هستند و نیازی به برق ندارند و باتری اضافی دارند که می تواند در هر مکانی استفاده شود.

دریل برقی (سیمی)

دریل های باسیم از طریق برق کار می کنند. طول کابل برق این دریل ها ضعف و محدودیت دریل های برقی است که آنها را فقط در مکان هایی که برق شهری وجود دارد قابل استفاده می کند.

اما این یک نکته مثبت نیز دارد و این است که کاربر این نوع دریل نگران کمبود باتری در حین کار نخواهبد بود. دریل های برقی نسبت به دریل های شارژی قدرتمندتر هستند.

آشنایی با مزایای استفاده از دریل شارژی

  1. استفاده از دریل‌ های باسیم نیاز به فشار دارد. دریل بی سیم دارای مکانیزم چکشی است که با ایجاد چرخش و فشار به جلو ، نیازی به فشار بر روی دریل ندارد. به همین دلیل ، دریل های بی سیم برای استفاده یک دست بسیار مناسب هستند.
  2. دریل شارژی علاوه بر محکم کردن پیچ، می توان برای سوراخ های بزرگ نیز استفاده کرد. با وجود کوچک بودن دریل بی سیم ، می توان مته های بزرگی را روی آنها نصب کرد تا سوراخ های بزرگتری ایجاد شود.
  3. حمل این دریل‌ ها راحت تر است و به راحتی با کیسه قابل حمل است. هنگام استفاده از این نوع دریل ها داشتن پریز برق ضروری نیست.
  4. دریل های بی سیم سبک ترند ، اجزای داخلی کمتری دارند ، اصطلاحاً جمع و جورتر هستند و بنابراین می توانند کارها را سریعتر انجام دهند.
  5. استفاده از دریل های بی سیم می تواند در محیط های تنگ که عبور از آن دشوارتر است انجام شود.
  6. استفاده از دریل های شارژی ایمنی را بالاتر می برد، زیرا سیم برقی وجود ندارد و خطرات مرتبط با فرسودگی سیم و … نیز بوجود نمی آید.
  7. استفاده از دریل های شارژی باعث افزایش ایمنی می شود زیرا کابل الکتریکی وجود ندارد و خطرات مرتبط با سایش سیم و .. کاهش می یابد
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

آشنایی با بهترین مارک دریل شارژی

دریل شارژی بوش

بوش در سال 1886 توسط جوانی آلمانی در اشتوتگارت تاسیس شد و اکنون یکی از بزرگترین شرکتهای لوازم خانگی و صنعتی در جهان است. شاید رابرت بوش فکر نمی کرد کارگاهی که او ایجاد کرده به یک شرکت بزرگ تبدیل شود. بوش یکی از مشهورترین تولیدکنندگان تجهیزات صنعتی و ساختمانی است و تقریباً با تمام تولیدکنندگان اتومبیل در دنیا تعامل دارد.

دریل شارژی رونیکس

رونیکس ایده ایرانی پشت این نام همیشه با تلاش شبانه روزی متخصصان همراه بوده است ، به طوری که امروزه علاوه بر ایران ، برند Ronix در آلمان و مادرید نیز ثبت شده است.

این رونق جهانی علاوه بر کیفیت و قیمت مناسب این ابزارها ، به شرکت این امکان را داده است تا رضایت حداکثری مشتریان خود را تضمین کرده و گامی بلند در صادرات محصولات خود بردارد.

دریل شارژی ماکیتا

ماکیتا یکی از مشهورترین مارک های جهان است یک شرکت ژاپنی که لوازم الکتریکی تولید می کند. این شرکت خصوصی در سال 1915 توسط Masabro Makita تاسیس شد.

این شرکت برای اولین بار فروش و تعمیر ابزارهای برقی را در سال 1915 در ژاپن آغاز کرد. سپس در سال 1935 ، با تولید موتورهای الکتریکی ، اولین محصول خود را روانه بازار کرد و در سال 1938 شرکت خود را به طور رسمی ثبت کرد

دریل شارژی هیوندای

هیوندای مجموعه ای از کارخانه ها و سازمان های وابسته است که توسط چونگ جو یانگ از کره جنوبی ساخته شده است. اولین بار فعالیت خود را در سال 1967 در زمینه تولید خودرو آغاز کرد. این شرکت همچنین در زمینه لوازم الکتریکی فعالیت می کند.

دریل شارژی کرون

شرکت کرون در سال 1983 تاسیس شد و هم اکنون بیش از 10 کارخانه تابعه برای تولید ابزار قدرت دارد. تاج و تخت با بیش از 2300 کارمند و بیش از 29 سال تجربه در ساخت ابزارهای برقی ، یکی از بزرگترین تولید کنندگان ابزار برقی در چین

و یکی از رهبران صنعت در این زمینه است. با توسعه ابزارآلات، محصولات خود را به سراسر جهان صادر می‌کند. جایگاه این محصولات در کنار شرکت های اروپایی آمریکایی و ژاپنی قرار می گیرد.

دریل شارژی آاگ (AEG)

AEG یکی از بهترین و بزرگترین تولید کنندگان تجهیزات الکتریکی در جهان است که توسط EMIL RATHENAU در آلمان تاسیس شد.

با گذشت سالها تاکنون؛ امیل راتناو در همین سالها این شرکت را راه اندازی کرد و چندین اختراع ثبت شده از مخترع بزرگ و معروف آمریکایی “توماس ادیسون” را خریداری و محصولات تولید کرد. همان شرکت بعداً در سال 1887 با نام AEG.) تغییر نام داد.

نکات ایمنی کار با انواع دریل ها که نمیدانید

  • اگر در حال حفاری دیواره های گچ هستید، به دریل فشار زیادی وارد نکنید ، زیرا ممکن است دیوار توخالی یا نرم باشد و دریل از دست شما خارج شود. فشار بیش از حد نیز باعث ایجاد شکاف در دیواره می شود.
  • اگر از دریل‌ چکشی رونیکس یا تخریب که لرزش زیادی دارند، از دستکش ضد لرزش و اگر صدای دریل زیاد است، از محافظ گوش استفاده کنید
  • از لباس و عینک مناسب استفاده کنید. در صورت امکان از پوشیدن لباس گشاد و استفاده از گردنبند و دستبند خودداری کنید.
  • هنگام استفاده از قرار دادن دست خود روی دکمه دریل خودداری کنید. زیرا امکان دارد دیگران صدمه ببینند.
  • اطمینان حاصل کنید که سطح زیر مته محکم است. برای قطعات کوچک می توانید از گیره استفاده کنید.
  • قبل از حفاری سطوحی مانند دیوارها ، اطمینان حاصل کنید که هیچ سیم برق در داخل آن وجود ندارد.
  • اگر قصد دارید برای اولین بار از دریل استفاده کنید ، حتماً از یک فرد باتجربه کمک بگیرید.
  • از مته های کند یا به سوخته استفاده نکنید ، زیرا فشار زیادی به دستگاه وارد می شود.
  • هنگام حفاری از دستیار کمکی استفاده کنید و دریل را تا حد ممکن محکم نگه دارید.
  • هنگام تمیز کردن دریل یا عوض کردن مته ، حتماً دوشاخه را از برق بکشید.
  • مته در حین کار بسیار گرم می شود ، به هیچ وجه مته را لمس نکنید.
  • قبل از روشن کردن دریل، مطمئن شوید که دریل در حالت ایمن است.

فاکتورهای مهم برای شروع استفاده از دریل شارژی

  • یکی از مهمترین فاکتورها توجه به دفترچه راهنمای محصول که حداکثر قطر مته قابل استفاده در دستگاه است و معمولاً حداکثر قطر مته قابل استفاده برای سه عنصر مانند: چوب، فلز و بتن تعیین می شود. استفاده از مته با قطر بزرگتر از مقدار توصیه شده توسط سازنده ، عمر دستگاه را کوتاه می کند.
  • با توجه به نیاز به ابزارهای مختلف مانند مته یا سر پیچ گوشتی و قیمت آنها ، برخی از مدل های دریل شارژی دارای یک کیت ابزار هستند که شامل صدها تعداد مته و سر پیچ گوشتی است.
  • به طور کلی دریل های شارژی نسبت به نمونه های برقی خود به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارند. هنگام انتقال از کارگاه ، از یک کیف برای حمل دریل های بی سیم استفاده کنید.
  • هنگام خرید دریل بی سیم ، بیشتر به مزایا و ویژگی های دریل توجه کنید و قیمت را ملاک اصلی قرار ندهید. اختلاف قیمت معمولاً بین 10 تا 20 درصد است.
  • بدون بررسی و مشاوره تخصصی هیچ ابزاری را خریداری نکنید اگر کمی قبل از خرید وقت بگذارید ، مطمئناً پشیمان نخواهید شد.
  • اگر کار شما به گونه ای است که در ارتفاع کار میکنید از دستگاه های استفاده کنید که در برابر ضربه مقاوم هستند.
  • از ریختن مایعات مانند آب ، روغن و … روی پیچ باتری مخصوصاً موتور و سوراخ های آن. خودداری کنید.
  • نظافت دستگاه را فراموش نکنید و در فواصل زمانی معین با کمک کمپرسور باد دستگاه را تمیز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید