انواع دزد گیر

راهنمای خرید دزد گیر

برند های دزد گیر

قسمت‌های مختلف سیستم انواع دزدگیر اماکن
دستگاه مرکزی انواع دزدگیر، دستگاه تلفن‌کننده و سایر هشداردهنده‌ها،  و سنسورها  یا همان چشمی‌های الکترونیک را می‌توان به عنوان سه بخش اصلی یک سیستم دزدگیر اماکن معرفی کرد:

قسمتهای مختلف دزد گیر

 سنسورها و چشمی‌های الکترونیک
هنگامی که شما منزل یا محل کار خود را به یک سیستم حفاظتی اماکن می‌سپارید، سنسورها در این سیستم در واقع همانند نگهبان‌ عمل می‌کنند. انواع مختلفی از سنسورها نظیر: سنسور حرکتی،‌ سنسور لرزشی، سنسور حساس به ضربه و…

در بازار موجود است که بسته به نیاز و نوع مکان مورد نظر (به لحاظ خطرات احتمالی موجود در آن) انتخاب، طراحی، ونصب می‌شوند

دستگاه تلفن کننده، آژیر، و سایر هشداردهنده‌‌ها
در صورتیکه حسگرها خطری را تشخیص دهند و این خطر را به دستگاه مرکزی اعلام کنند، لازم است ابزاری برای  اعلام هشدار و اطلاع‌رسانی به مدیر نیز وجود داشته باشد. این هشدار می‌تواند به صورت‌های مختلفی باشد؛

از یک آژیر و ایجاد سروصدای ساده تا هشدار و اطلاع رسانی از طریق ارسال پیام یا برقراری تماس تلفنی، صورت‌های مختلف ممکن برای اعلام هشدار توسط سیستم اناع دزدگیر اماکن هستند که باز هم بسته نیاز خریدار انتخاب می شوند.

لازم به ذکر است که هر یک از انواع سیستم‌های اعلام هشدار سرقت،  مخالفان و طرفداران خاص خود را دارند (برای کسب اطلاعات کامل در این زمینه اینجا کلیک کنید).

انواع ریموت دزد گیر

 نکته مهم برای خرید انواع دزدگیر اماکن

از مهمترین کارهایی که شما می توانید انجام بدهید تا امنیت خانه و یا محل کار خود را افزایش بدهید خرید انواع دزدگیر اماکن است تحقیقات نشان داده که سارقین در هنگام مواجه شدن با دزدگیر اماکن و آلارم آن دیگر به کار خود ادامه نداده و محل سرقت را ترک کرده‌اند اما نکته مهمی که قبل از خرید دزدگیر باید به آن توجه کنید این است که اطمینان حاصل کنید که درب و پنجره شما قفل های مناسب و با کیفیتی داشته باشند و بعد از آن اقدام به خرید دزدگیر بکنید.

 انواع دزدگیر اماکن با تلفن کننده و یا بدون تلفن کننده

ساده ترین و ابتدایی ترین انواع دزدگیر ها آنهایی هستند که سیستم آن بدون تلفن کننده کار می‌کند و هنگام فعال شدن فقط آلارم می‌زند و ایجاد سر صدا می کند اما به طور خودکار با فعال شدن هیچ گونه تماسی از آنها گرفته نمی‌شود. اما در نوع دوم که با تلفن کننده هستند،

زمانی که سیستم شما فعال می شود علاوه بر ایجاد صدای آلارم همزمان این سیستم به صورت خودکار با شما و یا افرادی که شما انتخاب کرده‌اید تماس برقرار می‌کند و شما را  از سرقت باخبر می کند.

سنسور سیمدار یا بیسیم

سنسورهای وایرلس( بی سیم) یا سنسور های سیم دار سنسورهای سیم دارشامل چندین حسگر الکترونیکی هستند که توسط سیم کشی و فرستادن ولتاژ به پنل اصلی انواع دزدگیر ارتباط برقرار می‌کنند اما سنسور های وایرلس از باطری تغذیه می کنند و توسط سیگنال rf به پنل اصلی متصل می شوند

سنسور های سیم دار بسیار قابل اعتمادتر هستند و دارای تجهیزات ارزانتری هستند

با این حال نصب آنها می تواند گران تر باشد زیرا هم نیاز به سیم کشی سنسور تا پنل اصلی دارند و هم نیاز به نصاب حرفه ای. نصب سنسور های وایرلس سریعتر و آسانتر است اگرچه نگهداری آنها گران تر است زیرا نیاز به تعویض باطری دارند.

3.نکته های بیشتر

دستگاه مرکزی انواع دزدگیر
اگر بخواهیم به زبان ساده و به طور ملموس بیان کنیم، می‌توان گفت در واقع دستگاه مرکزی یک سیستم حفاظتی اماکن، وظیفه صدور فرمان‌های متناسب  با خطرهایی را دارد که توسط سنسورها به آن اعلام می‌شود.

به این معنا که سنسورها و هشدار دهنده‌ها، هردو به دستگاه مرکزی متصل هستند. اگر خطری ایجاد شود، ‌این خطر توسط سنسورها تشخیص داده و به دستگاه مرکزی اعلام می‌شود. سپس دستگاه مرکزی به هشداردهنده‌ها دستور می‌دهد که فعال شوند.

امکانات و قابلیت‌های انواع دزدگیر تلفن‌کننده مجیک
کارشناسانش ما در الکتروشاپینگ با توجه به تجربیات متعدد در این زمینه، انواع دزدگیر اماکن هوشمند و تلفن کننده را به عنوان کاملترین و کاربردی‌ترین نوع  دزدگیر اماکن پیشنهاد می‌کنند.

انواع دزدگیر اماکن مجیک، بر اساس همین تجربیات و بازخوردهای مشتریان از محصولات مختلف موجود در بازار، توسط گروه حفاظتی امنیتی مجیک، ﭘﯿﺸﺮو در اﻧﻮاع دزدﮔﯿﺮﻫﺎي ﻫﻮﺷﻤﻨﺪ و ﺗﻠﻔﻦ‌ﮐﻨﻨﺪه طراحی و تولید شده است.
حتی اگر شما قبلاً اقدام به تهیه سیستم حفاظتی دزدگیر اماکن کرده‌اید اما قابلیت برقراری تماس را ندارد، می‌توانید تنها با تهیه یک دستگاه تلفن‌کننده، آن را به میزان زیادی تکمیل‌تر و کارآمدتر کنید.

هوشمندسازی منازل

مفهوم هوشمند سازی منازل

خانه هوشمند یک مجموعه خانگی مناسب است که در آن می توان وسایل را بطور خودکار از راه دور از هر مکان متصل به اینترنت در جهان با استفاده از تلفن همراه یا دستگاه های شبکه ای دیگر کنترل کرد. یک خانه هوشمند دارای دستگاههای خود از طریق اینترنت است و کاربر می تواند عملکردهایی از قبیل دسترسی امنیتی به منزل، دما، روشنایی و سینمای خانگی را کنترل کند. دستگاه های خانه هوشمند به یکدیگر متصل شده و از طریق یک نقطه اصلی، یک تلفن هوشمند تبلت، لپ تاپ یا کنسول بازی قابل دسترسی هستند.

قفل درب، تلویزیون، ترموستات، مانیتور منزل دوربین، چراغ و حتی وسایلی مانند یخچال را می توان از طریق یک سیستم اتوماسیون خانه هوشمند کنترل کرد. این سیستم بر روی موبایل یا دستگاه های شبکه ای دیگر نصب شده است و کاربر می تواند برای اجرای برخی تغییرات برنامه زمانی ایجاد کند

.بازار جهانی هوشمندسازی منزل و خانه، در سال 2016 ارزش تخمینی حدود 36 میلیارد دلار داشت و با رشد روزافزون دستگاههای مجهز به اینترنت، پیش بینی شده است که این بازار تا سال 2020 می تواند به 80 میلیارد دلاری برسد. با این حال، هوشمندسازی منزل به دلیل تسهیل، بر خلاف طبیعت مبتنی بر ضرورت، با چالش هایی روبرو شده است.

سرچشمه خانه های هوشمند

با انتشار پروتکل x-10 در سال 1975، یک پروتکل ارتباطی برای هوشمندسازی منزل، خانه هوشمند بوجود آمد. پروتکل x10 فرکانس رادیویی 120 کیلوهرتز (RF) را پشت سر هم می گذارد و اطلاعات دیجیتالی را بر روی سیم کشی برقی موجود در خانه به محل های خروجی یا سوئیچ های قابل برنامه ریزی ارسال می کند.

این سیگنالها دستورات را به دستگاههای مربوطه منتقل می کنند و نحوه و زمان عملکرد دستگاه ها را کنترل می کنند. به عنوان مثال یک فرستنده می تواند سیگنال را در امتداد سیم کشی برقی خانه ارسال کند و به یک دستگاه می گوید در یک زمان خاص روشن شود.با این حال، از آنجا که سیم کشی برق به خصوص عاری از خاموش شدن صدای “باند رادیویی” نیست، X10 همیشه به طور کامل قابل اعتماد نبود. سیگنال ها از بین می روند و در بعضی موارد سیگنال مدارهایی که به قطب های مختلف سیم کشی می شوند، عبور نمی کنند، ایجاد میشود.

عملکرد سیستم های هوشمندساز خانه

سیستم هوشمندساز خانه به طور معمول از طریق اینترنت به یک هاب مرکزی متصل می شود و سپس شما با استفاده از یک رابط کاربری می توانید به سیستم مورد نظر متصل شوید و از آن استفاده کنید.رابط کاربری اصلی سیستم می توان به شکل های مختلفی در اختیار شما قرار گیرد که اغلب آن ها بر روی دیوار نصب می شود و در رایانه، لپتاپ، تبلت و گوشی هوشمند در دسترس می باشد. در نتیجه شما محدویتی برای داشتن دسترسی به سیستم ندارید و به راحتی کنترل امور را در دست می گیرید.

از نظر امنیت هم که این سیستم امنیت بسیار بالایی دارد ولی برای بالاتر بودن امنیت سیستم رمز عبور خود را به سایراطرافیان نگویید در این صورت احتمال هک و نفوذ به سیستم مرکزی بسیار کم خواهد بود.در سال2017، غول خرده فروشی آنلاین آمازون برنامه های خود را برای معرفی یک سیستم خانه هوشمند اعلام کرد که به پیک ها اجازه می دهد تا درهای مشتری خود را باز کرده و بسته هایی را در داخل خود باقی بگذارند.

در این اطلاعیه نگرانی های زیادی درباره امنیت ایجاد شده است و در اینجا، ماریا توریسی، مدیر توسعه تجارت در اتوماسیون JMartans، توضیح داده است که چگونه فن آوری های هوشمند می توانند خانه ها را ایمن تر کنند.

معایب سیستم های هوشمند ساز خانه

این موضوع غیر قابل تکذیب است که هر دستگاه ساخت بشر دارای مشکل و خطا نیست، حال سیستم های هوشمند ساز خانه هم از این موضوع مستثنا نیستند. این سیستم ها با تمام آسایش، راحتی و لذت استفاده از تکنولوژی که به شما هدیه می دهند، معایب و مشکلاتی هم دارند.معمولا دو نگرانی عمده برای پیاده سازی این سیستم برای کاربران وجود دارد.

مورد اول

هزینه نسبتا گرانی برای طراحی و پیاده سازی این نوع سیستم است. این نوع سیستم ها به دلیل نوع خاص طراحی در بازار از دسته گران ترین دستگاه ها شناخته می شوند. پس مطمئنا چنین سیستم هایی برای خانه هایی که با هزینه اقتصادی ساخته می شوند زیاد مناسب نیست و همچنین اگر خودتان سازنده خانه هستید باید این نکته را در نظر بگیرید که قیمت خانه های هوشمند بالا خواهد رفت در این صورت احتمال فروش خانه هوشمند با قیمتی مناسب پایین می اید.

مورد دوم

نیاز غیر قابل انکار این سیستم ها به شبکه wifi است که احتمال هک یا نفوذ افراد خرابکار به این نوع سیستم ها وجود دارد. هر چند که در این سال های اخیر با رشد تکنولوژی درصد این حملات بسیار کم شده است اما هنوز احتمال این نوع حملات وجود دارد چرا که در هیچ سیستمی در هیچ جای دنیا به طور مطلق ایمن نیست.

دیدگاهتان را بنویسید